Savaş, Kadın ve Göç

Akdeniz Üniversitesi’nde Savaş, Kadın ve Göç Paneli ile ANSAN Göçmen Kadın Sanatçıları Resim Sergisi gerçekleştirildi. Akdeniz Ukraynalılar Derneği Başkanı Natalia Karaca savaşın kadınlar üzerine etkisini anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) B Blok Yavuz Tekelioğlu Konferans Salonu’nda Akdeniz Üniversitesi Sosyal Politika ve Göç Çalışmaları Uygulama Araştırma Merkezi (ASPAG), Kadın Çalışmaları ve Toplumsal Cinsiyet Araştırma ve Uygulama Merkezi (KATCAM) ve Antalya Sanatçılar Derneği (ANSAN) iş birliği ile Savaş, Kadın ve Göç Paneli ile ANSAN Göçmen Kadın Sanatçıları Resim Sergisi düzenlendi. Programa Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker, İİBF Dekanı Prof. Dr. Gökhan Akyüz, ASPAG Müdürü Prof. Dr. Erol Esen, KATCAM Müdürü Prof. Dr. Gülay Yılmaz, ANSAN Başkanı Tecelli Sercan Sırma, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Savaş,Kadın ve Göç Panelinin video kaydına erişmek için tıklayınız

Savaş, Kadın ve Göç Panelinin Programı